Om Thomas

Thomas Gajhede

Online marketing nørd

Thomas Gajhede

Har i over 10 år været i online marketing branchen
og brænder for faget og for at skabe forretning

Foredragsholder

Elsker at komme ud og dele ud af min viden til virksomheder og arrangementer. Derfor tager jeg løbende ud i landet med foredrag omkring online marketing og digital strategi.

Til tider tager jeg også ud til skoler for at fortælle min historie om min rejse i branchen, hvor jeg på få år gik fra praktikant til en lederstilling – og efterfølgende vælge at forlade den igen, for at bevarer min specialistviden.

Marketingminister | Social Share

Podcastvært

I 2018 til midt 2019 havde jeg podcasten Marketingminister. En spændende rejse med flot antal lyttere og som var sjov at lave. Podcasten gik ud på at give de seneste nyheder, rygter og lanceringer indenfor online marketing hver eneste mandag. Desværre blev podcasten nedlagt på grund af travlhed, men det er bestemt ikke den sidste podcast jeg har lavet i livet. Jeg har nemlig startet en ny podcast op som hedder Marketing i mit hoved som også omhandler online marketing.

Elsker at vækst virksomheder online

Stor fan af iværksætteri og vil gerne virksomheder som drømmer om mere vækst online. Jeg har derfor lavet Freelance universet her for at hjælpe mindre, og mellemstore virksomheder som måske ikke har interessen i at have et bureau, men mere en sparringspartner eller en hjælpende hånd til tracking og opsætning af online annoncering.

Store virksomheder hjælper jeg via min daglige gang hos Brandbureauet Gotcha.

Har du spørgsmål til overstående eller andet, så tøv ikke med at kontakte mig