Thomas Gajhede

Kort om Thomas Gajhede

Mit navn er Thomas Gajhede og jeg har været i online marketing branchen i mere end 10 år. Jeg startede med at arbejde med SEO i 2008, hvor det igennem årene også er blevet til Google Ads, Facebook annoncering og konverteringsoptimering. Siden 2012 har jeg arbejdet på bureau, hvor jeg bla. har arbejdet med nogle af Danmarks største brands.

Følg mig og mine projekter på de sociale medier

Thomas Gajhede citat

Strategi, eksekvering og data

Data er det helt store indenfor online marketing, og er noget, som ikke bliver mindre vigtigt i fremtiden. Det meste af mit arbejde bygges på den data, som I virksomheder har og de huller som der burde ses på for at virksomheden kan få succes online. Jeg sidder til dagligt meget med strategi, hvor jeg er tæt på kundens forretning, og ser ind i virksomhedens kunderejse samt deres digitale tilstedeværelse. Udover online strategi og digital forretningsudvikling sidder jeg også hands-on i disciplinerne SEO, Facebook-, Google- og LinkedIn annoncering.

Thomas Gajhede citat
Thomas Gajhede - foredrag

Foredrag og seminar

Udover den viden som gives her på bloggen og min podcast, er jeg til tider også ude og holde foredrag til arrangementer, netværksmøder eller morgenseminar. Disse oplæg kan omhandle forskellige emner indenfor online marketing, eller om personlig udvikling. Du kan også følge med på Gotcha.dk, hvor vi løbende kommer med seminar omkring emner indenfor diverse marketingsdiscipliner .

Tøv ikke med at kontakte mig

Har du noget på hjertet, så tøv endelig ikke med at kontakt mig. Udfyld formularen herunder, og jeg vil svare dig hurtigst muligt.