Marketingminister

Podcast om Online Marketing

Ny episode hver uge, hvor vi går igennem de nyeste nyheder, rygter og lanceringer indenfor online marketings branchen. Så vil du gerne holde dig opdateret på funktioner, marketingopdateringer eller andet, som kan styrke dine marketingstiltag, så følg podcasten på din favorit podcast-app

Apple Podcast
Spotify
Stitcher
Google Podcast
TuneIn

Marketingminister | Online marketing podcast

Tilgængelig

Podcasten er på de mest populære podcast tjenester. Så har du Apple Podcast, Spotify eller Stitcher, så kan du følge podcasten og få besked hvergang der kommer en ny episode.

Ny episode hver uge

Hver søndag/mandag kommer der en ny episode af Marketingsnak, hvor vi går igennem ugens rygter, lanceringer og nyheder indenfor online marketing

Special episoder

Til tider vil der komme special episoder midt på ugen. Her tager jeg et specifikt emne op og går lidt mere i dybden. Her deler jeg også ud af egen erfaring og meninger.

Hør den nyeste podcast episode her

Eller på din foretrukne podcastafspiller

Apple Podcast
Spotify
Stitcher
Google Podcast
TuneIn

Har du noget på hjertet?

Har du en kommentar, ris eller ros til podcasten, så tøv ikke med at skrive til mig. Jeg laver podcasten til jer lyttere, så jeres mening betyder naturligvis meget for mig. Jeg svare alle mails, uanset hvad du har på hjertet.

Podcasten er en online marketing podcast, hvilket gør at emnet forbliver det samme. Podcasten er til for at give et hurtigt overblik over ugens nyheder, rygter og lanceringer indenfor branchen, hvilket også gør at vi i podcasten ikke går 100% i dybden med hver nyhed, men mere giver en nyhedsoversigt, som du så selv kan undersøge nærmere.

Jeg håber du har glæde af podcasten, og at du har lyst til at dele den med dine venner, dit netværk eller bekendte, som arbejder med online marketing.