Folk der smadre virksomheden på motorvejen


Jeg kommer kørende på vej til arbejde i min bil. Morgentrafikken som altid et helvede. Folk er måske lidt trætte og ja så er der også en masse eksempler som køre rundt, hvor man kan være i tvivl om sammenfletninger og vigepligt er noget som alle lære når de tager kørekort.

Jeg kommer kørende 130 på motorvejen, hvor der pludselig kommer blæsende en firmabil op på siden af mig, og som vælger at køre lige ind foran mig og bremser hårdt op, da han pludselig skulle dreje af ved en afkørsel. Han drejer og med det samme speeder op igen, hvorefter han lægger sig tæt i røven på en ny bil….. Hvad fanden laver han.!! En ting er sikkert, og det er, at han er lige så ligeglad med sin egen og andres sikkerhed, som han er overfor sin arbejdsgivers omtale.

I overståede situation blev jeg forskrækket, vred og ikke mindst ret sikker på, at jeg ALDRIG i mit liv ville støtte en håndværker, som havde den opførelse. Med andre ord, så har den mands kørsel ødelagt muligheden for minimum én kunde. Jeg vil naturligvis ikke nævne virksomheden her i indlægget, men tro mig – jeg har ikke glemt navnet på virksomheden.

Alle som køre råddent burde få en røvfuld, men når du køre rundt i en firmabil, så kan skaden godt være sket, selvom du ikke har ramt nogen eller skabt en ulykke. Du kan nemlig give din arbejdsgiver et dårligt ry, uden at det har en skid med ejeren, kvaliteten eller andet at gøre – men blot fordi din opførelse ikke er i orden, og samtidig reklamere for din arbejdsplads samtidig.

Køre du i firmabil og har lidt for meget vægt i foden til speederen, så tænk dig lige om. Har du en virksomhed med firmabiler, så vær opmærksom på, at folk køre ordentligt. Fandme ærgerligt at du skal bøde for, at et fjols ikke kan finde ud af at indordne sig i trafikken.

Jeg har ondt af virksomheden – det må jeg indrømme.. men de har sgu mistet muligheden for at jeg nogensinde ringer, bare fordi at jeg skal være sikker på at den spade der sad bag rettet ikke kommer hjem i min bopæl. Ærgerligt!

Kør ordentligt derude – uanset om du har klistermærker på bilen eller ej.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.