Facebook Stories er i test og kommer senere i 2017

Facebook er igang med at teste deres næste funktion, nemlig Facebook Stories. Facebook Stories fungere præcis på samme måde som Instagram Stories, som var taget ud fra det succesfulde medie Snapchat.

Facebook Stories er kun i testfasen og jeg kan derfor ikke teste hvordan funktionen virker. Jeg er spændt på at se om man kan bruge den som virksomhedsside eller om funktionen kun kommer ud til privatprofiler. – Hvis det kommer til Facebooksider, er det så ens følgere der ser ens story eller er det lige som med opslag at den kun når en hvis rækkevidde og så skal man betale for at få den ud til resten. Spændende tiltag af Facebook, og jeg glæder mig meget til at byde den nye funktion velkommen. 🙂

Facebook Stories

Facebook Stories og Instagram Stories

Vi kender Instagram Stories som blev rullet ud i 2016 og det er nøjagtig samme funktion som nu kommer til Facebook. Mange i DK har en fornemmelse af at Instagram Stories aldrig rigtig blev en succes for Facebook, men sandhenden er faktisk en anden, hvis man skal tro på Facebook selv, som har udgivet et blogindlæg omkring deres succes.

By |2018-10-20T10:45:17+00:00marts 17, 2017|Online Marketing|

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.