Få en blog der får trafik på din hjemmeside

 • Trafik til Bloggen

En blog eller et nyhedsfeed er en smart måde, at tiltrække trafik til din hjemmeside, men mange virksomheder har svært ved at se, hvordan. Lad mig fortælle dig om 3 ting du kan gøre for at skabe trafik på din hjemmeside via din blog eller nyhedsfeed.

Skab løbende indhold så du giver dine besøgende en grund til at komme igen.

En blog eller et nyhedsfeed, er her du løbende skal komme med nyt indhold, som gør det interessant for brugerne at komme igen. Det er vigtigt at din hjemmeside er i bevægelse og at der løbende kommer nyt indhold ind på den, så dine bruger løbende kommer ind og besøger din hjemmeside, så du kan sikre dig et højt besøgstal hver måned.
En blog/nyhedsfeed er især en god ide for dig, som har en hjemmeside med få produkter eller ydelser og derfor har en hjemmeside der næsten er tom for indhold. For med lidt indhold kan det være op af bakke, med at få dine besøgende til at blive på din hjemmeside i mere end et par sekunder, og ikke mindst at lave søgemaskineoptimering (SEO) på hjemmesiden.

Nemmere måde at skabe indhold der passer til dine søgeord

SEO er i dag en vigtig ting hvis du skal have succes på nettet og med en blog er det endnu nemmere, at få søgeord der kan generere trafik ind på din hjemmeside.

Mange virksomheder har oftes det problem, at de gerne vil ligge højt på Google med mange søgeord, men har svært ved at placere sine søgeord i deres nuværende indhold. En blog giver dig mulighed for løbende at tilføje nyt indhold ind på din hjemmeside, og derfor er det automatisk nemmere at få de mange søgeord ind på din hjemmeside.

Har man en blog og gerne vil bruge den til søgemaskineoptimering, så er det vigtigt at du først ligger en plan for hvilken søgeord du vil bruge og hvornår. Lav et dokument med alle dine søgeord og find derefter på titler til blogindlæg der kan understøtte dem. På den måde er du sikker på du får alle dine søgeord tilføjet på din hjemmeside, og samtidig kan du nemmere lave en plan for, hvornår du laver dine blogindlæg og hvad de skal indeholde.

En ting er sikkert. Laver du den rigtige SEO strategi på din blog, så får du også en helt del mere trafik på din hjemmeside. Det er hårdt arbejde, men også en af de steder hvor man aldrig må give op. For så bliver det svært, at få succes online.

Del dine blogindlæg på de sociale medier

Når du har lavet et blogindlæg er det en god ide, at bruge de sociale medier til at få trafik ind på dit indlæg. De sociale medier bliver i dag brugt til mange ting, og læse nyheder er en af dem. Vi er generelt gode til at skaffe os informationer på de sociale medier, så længe de ikke koster os mere end vores tid. Så del altid dine blogindlæg, da det ikke tager ret lang tid, og hvis du er heldig, går dit blogindlæg viralt, og derfor flere læsere ind på din blog.

Laver du en dag et blogindlæg der skaber meget aktivitet (syntes godt om, kommentar eller delinger), så boost (fremhæv) det endelig med et mindre beløb penge. På den måde kan du få flere læsere på din blog, og måske endnu bedre.. måske en ny kunde.

De tre overstående giver kun trafik på din hjemmeside hvis…

At skrive et blogindlæg, indsætte et par søgeord ind i det, og dele det på de sociale medier lyder måske ikke som verdens sværeste opgave. Det er det heller ikke, men der er en ting der er uhyggelig vigtig for, at de 3 ting skal kunne lykkes.. Dine blogindlæg skal give værdi til brugerne!

At skrive indhold med værdi til dine besøgende er det vigtigste, når man skriver et blogindlæg. Giv dem et godt råd eller vis dem en nyhed der kommer dem til gode. Gør du det, så kommer dine læsere nemlig igen – og er det rigtig godt, så begynder folk  at tale om det, dele det på de sociale medier eller søger efter dig på Google.

Så har du ikke en blog eller et nyhedsfeed i dag, så smør ærmerne op og begynd af brainstorme om, hvilke værdi du kan give dine læsere, hvilken søgeord du gerne vil findes på og få lavet en gennemtænkt strategi der er god og langsigtet… og kom igang med at skriv! Så garantere jeg at du får mere trafik på din hjemmeside.

By |2018-04-24T21:00:53+00:00juni 24, 2014|Online Marketing|

2 Comments

 1. Michael Spliid 11. maj 2015 at 12:02 - Reply

  Kanon godt skrevet !
  Der mangler bare lige det faktum at løbende indlæg / nyheder skaber hurtig trafik gennem sociale medier.

  Men den værdi man får gennem søgemaskiner på lang sigt er guld værd så længe man husker at opdaterer løbende…

 2. Manuel 16. maj 2015 at 4:53 - Reply

  Tak for en god artikel 🙂

Smid en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.