Blog på Linkedin

 

Blog på Linkedin er en funktion der i starten var til premium brugere, men nu ruller den ud til alle. Skal man så flytte hele sin blogaktivitet over på det sociale medie, eller skal man bevare ens blog på sin hjemmeside? Her kan du hører min mening omkring blogging på Linkedin.

Hvis ikke du har funktionen på din profil endnu, så fortæller jeg et trick til sidst i blogindlægget her, hvordan du aktivere det og komme igang.

Blog på Linkedin … hvis dit emne taler til dit netværk

Efter funktionen på Linkedin er blevet skudt ud til folk, er der en del snak om, hvorvidt man skal begynde at flytte sine blogindlæg ind på Linkedin fremfor på sin hjemmeside, men her bliver jeg simpelthen nød til lige komme med en indskydelse.

Er du blogger og bruger din hjemmeside til at blogge omkring din ekspertise, så skal du ikke flytte din blog over på Linkedin. At flytte ens content væk fra ens hjemmeside, og over på et andet medie er for farligt. Man ved ikke, hvilke ændringer Linkedin laver i fremtiden. Tænk hvis du valgte at lave din blogging-strategi på Linkedin, og så de efter 3 år pludselig lukker funktionen ned. BUM! så er der lige røget 3 års arbejde der! Eller hvis de pludselig gør således, at du skal betale for at dit netværk kan se dine blogindlæg. Ingen ved hvad de kan finde på og derfor er risikoen for stor til, at man skal flytte sit indhold væk fra ens hjemmeside. Samtidig er blogging på ens hjemmeside også en god ting, når vi taler SEO. Se mit tidligere indlæg omkring dette her

Men dette betyder ikke, at du ikke skal bruge blog funktionen på Linkedin, du skal bare kun bruge den når det giver mening.

Blog på Linkedin er en god ide, hvis du arbejder med B2B, da alle i ens netværk modtager en notification, når du slår et indlæg op. På den måde kan du vise din ekspertise til dine nuværende kunder – og måske også til nye. Så brug da endelig funktionen, når du har en fed vinkel der kan vise din ekspertise, og som også giver værdi for dit netværk.

Hør mere om alt dette i filmen herover.

Jeg har ikke funktionen!! Hvad gør jeg

Funktionen er ikke rullet ud til alle danske profiler endnu, så hvis dine muligheder således ud:

Blog på Linkedin

Og brænder du for at komme igang! Så gå ind i dine indstillinger på Linkedin, og ændre sproget til Engelsk.

Så kommer dine muligheder til at se således ud:

Blog på Linkedin - med funktionen

Bum! – så er det bare at give den gas. OG HUSK… Ikke drop blogging på din hjemmeside. Og du skal heller ikke slå dine blogindlæg ind på begge medier. Det giver dublicate content der skader dit SEO, da dine blogindlæg fra Linkedin også bliver indexeret i søgemaskinerne.

 

Rigtig god fornøjelse!

Husk du kan følge mine videoer på Facebook og YouTube

By | 2018-02-15T19:48:54+00:00 november 15, 2015|
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få den nye SEO-checkliste. Checklisten sikre at du husker alle de vigtigste SEO-discipliner, når du
optimerer din hjemmeside.
close-link
Gratis SEO-Checkliste - Klik her